top of page

Access Bars®-behandling

Hos Ivona och Lukas

Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa. Är du i obalans i ditt inre, i dina känslor och i livets olika områden, med kroppen, relationer, arbete? Har du rädslor, oro, depression, nedstämdhet, trötthet, stress, kroppsliga besvär? Upplever du att du har otur, dömer du dig själv och i allmänhet går det trögt i livet?Bars är ett sätt för dig att bli mer närvarande med dig själv i livet, att slappna av, ta emot, öka medvetenheten och sluta att döma dig själv. Det stärker det som behöver stärkas och raderar det som står i vägen.

Acces Bars bilder.jpg

Bars är en stillsam och avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen och snabbt hjälper dig att varva ner och komma djupt i kontakt med dig själv och din inre harmoni, lugn och balans. Bort från oro, stress och negativa malande tankar.  Många upplever att tankeverksamheten  tystnar, att de sover djupare och bättre samt att deras relationer förbättras avsevärt. Bars används även mot ångest, stress och kronisk värk,utmattning  och är  ett utmärkt komplement till samtalsterapi.

Hur funkar det?
Access Bars kringgår dina logiska tankar. Om logik skulle lösa allt som inte fungerar i ditt liv, hade den då inte redan gjort det?

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och sanningar, uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet.
Access bars kan skapa förändringar i vår mentala struktur, få oss att släppa våra rädslor, hinder, mönster och blockeringar av olika slag. Med access bars kan du ge dig själv möjlighet att må bättre, öka energiflödet, vara mer närvarande, medveten och ha mer lätthet och glädje i livet mm.

Genom att dessa punkter varsamt berörs hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att leva ditt liv mer utifrån ditt hjärtas önskan och potential. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp, din själ och livet. Det är som att storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är.
Vad kan vara mer betydelsefullt än det?


Vem är Access Bars® till för?

När du tar emot Bars ger du även dina celler en möjlighet att återgå till sitt normala klotformade utseende. Det gör att din kropp får en återhämtning på cellnivå och startar en läkningsprocess.
Barn som får Bars blir lugnare höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med ADHD kan uppleva ett ökat lugn.


Alla kan ta emot Bars oavsett hälsotillstånd .

Det här med energier kan kännas lite främmande för oss här i västvärlden, medan alla behandlingar i öst tar mycket stor hänsyn till dem. Kan det verkligen hända så mycket genom att bara röra lätt på olika ställen? Vi är ju uppbyggda av energier men när vi här i väst får en obalans i kropp och / eller själ försöker vi bota det med kemi dvs läkemedel. Kanske är det i själva verket det som borde upplevas märkligt?  Den frågan lämnar jag öppen.En behandling är ca 1 timme och du märker effekt redan efter första behandlingen.

Access Bars behandling kan erhålas på två sätt. Antingen väljer du att komma en gång och får då en behandling som är otroligt djupt avslappnande. Perfekt för dig som är stressad, utmattad, sover dåligt eller har kronisk värk. Känslan efteråt är en total avslappning, en lätthet i både i kropp och själ.
Eller så är du nyfiken på hur access bars kan ändra ditt liv på ett djupare plan och upprepar din behandling några gånger.

Välkommen att prova.

bottom of page