top of page

Lomi Lomi Massage

Hos Ivona och Lukas

Lomi Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser. Det är en djupverkande helkroppsmassage med inslag av *stretching som hjälper till att knyta ihop alla kroppens delar för att skapa en helhet. *lättar det på muskelsmärtor *ökar blod och lymfcirkulationen, *stimulerar utrensning av slaggprodukter i kroppen *stimulerar och harmoniserar också nervsystemet *frigör blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen genom att masserar längst med kroppens energibanor, på zonterapizoner och akupunkturpunkte * löser upp traumatiska och smärtfulla blockeringar som vi förträngt och lagrat i våra kroppar. *samt främjar avslappning och välbefinnande.

2203Manawa_120_X-T4.jpg

Lomi Lomi fyra hands

Ivona med Lukas

En fyrhandsmassage är en mycket exklusiv behandling. Två massörer, fyra varma händer med eterisk olja och tjugo fingrar sätter dig i ett lyckligt tillstånd av harmoni och avkoppling. Massagen utförs med avkopplande musik, som tillsammans med massörernas beröring hjälper till att bryta sig loss från verkligheten. Fyrhandsmassagen är baserad på teknikerna för avslappnande massage och orientalisk massageteknik. Det hjälper till att rengöra kroppen från toxiner, lindra stress och spänningar i leder och muskler. Eliminerar negativa känslor och återställer glädjen i livet.

2203Manawa_132_X-T4_edited.jpg

Lomi Lomi Duo

Ivona med Lukas

En kärleksfull helkroppsmassage FÖR TVÅ – från hand till hjärta utförs i samma rum med två terapeuter, passar både kompis- och kärleksparet. Detta energipaket är komponerat för er som vill samla kraft och energi tillsammans! Hawaiimassage eller ”lomi-lomi massage” som den också kallas, är en uråldrig, omslutande massageform som har sitt ursprung från den Polyneiska övärlden. Den är skapad att följa havets rytm och anses vara mycket helande. Känslan när du får en Hawaiimassage är att behandlingen sköljer över er med jämn rytm som havets vågor. Rörelserna har ingen början eller slut och massagen hjälper er att slappna av både kroppsligt och själsligt. Hawaiimassage tränger djupt in i muskulaturen, samtidigt som det är en mjuk och mycket kärleksfull helkroppsmassage. Den följer meridiansystemet och frigör blockerad energi, löser upp spänningar, vitaliserar och lyfter. Hawaiimassage är en behandling som passar alla, men är verkligen att rekommendera om ni är stressad och spänd. För den gör att ni flyter iväg, glider iväg och blir helt avslappnad. Avslappnande musik, ljus och lukten av palo santo-träd och hawaiiskt te för två efter behandlingen.

2203Manawa_108_X-T4.jpg
bottom of page