Våra massörer

 

Vi är ett kollektiv av tre olika massörer med kontrasterande färdigheter men med samma mål - att ge våra kunder inre lugn och hälsa.

2203Manawa_432_X-T4_edited.jpg

Lukasz Majewski

Medgrundare & Sportmassör

Lukas Majewski är Friskvårdsmassör, utbildades på Stockholms Massage Academy. Han är Certifierad Idrottsmassör och Klassisk Massör och utbildades på PRO Athlete .

 

Lukas engagemang och glädje är hans drivkrafter vilket han delar med sina kunder. Att inspirera till fysisk och psykisk hälsa. Lukas är även Certifierad Hawaiiansk Lomi Lomi massör och Access Bars utövare. Han samlar ihop olika massagetekniker i sin praktik för att få bästa resultat, t.ex. Screening; Fascian Avslappning; Chain Reaction/Kedjereaktion; Terapeutiska Stretch Metoder; Träningsmetoder och Tejpning.

 

Lukas är en utövare som analyserar varje klient individuellt. Han letar alltid efter orsaken till problemet för att kunna agera direkt på källan till smärtan.

2203Manawa_439_X-T4_edited.jpg

Ivona Kaszuba

Medgrundare & Kropps och Hudterapeut

Iwona Kaszuba är utbildad Klassisk massrör; Lymfatisk massör, Kropsterapeut; Hawaiansk Lomi Lomi massör och Access Bars utövare.

Iwona är också Diplomerad Kostrådgivare/ Hälsoinspiratör.

Hon   brinner för att hjälpa dig att läka din fysiska kropp liksom din mentala kropp.
Genom olika massagetekniker, klassiska, holistiska och hälsovägledning  Iwona hjälper dig att du ska hitta  flöde,tillbaka till din naturliga balans och harmoni.

2203Manawa_446_X-T4_edited.jpg

Felicia Sokolovski

Ayurveda terapeut och Vedic Art lärare - Felicias Livsateljé 

Felicia är utbildad Ayurveda terapeut och jobbar med Ayurvedisk hälsovägledning samt Ayurvediska kroppsbehandlingar. Felicias vision är att hjälpa Dig att hitta din inre kraft och kunskap om dig själv så att du kan förstå dina unika behov för att må så bra du kan.

 

Den Ayurvediska visdomen är ett av våra äldsta hälsosystem i världen och praktiseras världen över. Ayurveda handlar om att lära känna sig själv , sin sanna natur och lära sig att leva efter sin naturliga rytm.

 

Felicia är även utbildad Vedic Art lärare och håller i Vedic Art kurser på Höglandet med omnejd. Vedic Art är ett verktyg i konstform som har rötter från den gamla vediska filosofin, precis som Ayurvedan. På Vedic Art kurserna får du lära känna dig själv på djupet, lekfyllt och kravlöst för att hitta just ditt unika personliga uttryck- genom konsten men även i livet. 

 

Välkommen till Felicias Livsateljé